Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Himos mökit

 

Taas on vierähtänyt pari viikkoa viime päivityksestä.  On tässä ollu olevinaan kaikenlaista puuhaa, ettei ole kerenny/ jaksannu/ vihtinny kirjotella.  Tänään käytiin Sysmän Tokmannilla ostoksilla, kun siellä on paljon isompi Tokmanni kun täällä meillä. Tosin en muistannu kaikkee ostaa mitä piti, kun en ollu tehny muistilappua. Ainoo lohdutus on, että en muista mitä unohin ;).

Mies osti mulle uuden lintulaudan, kun vanha näytti jo ihan hometalolta. Sanoin lauvantaina miehelle, että Rautakauppalassa oli iso hieno lintulauta, mutta en hannonnu sitä ostaa kun oli niin kallis. Mies sanoi, että hän maksaa ja sitä sit lähettiin heti hakemaan. Minä istuin kuskin paikalle ja sanoin, että pidä kiinni, ny mennään puskien läpi ja lujaa. Ja sit nauroin "hullun" naurua päälle ja perruutin pihasta..... kunhan pelottelin, ettei käy liian tylsäksi tää elämä.

Sen verran pitää vielä mainostaa tota Rautakauppalaa, kun siellä on niin hyvä palvelu, ettei missään rautakaupassa koskaan. Yhtä hyvä kuiun himos mökit. Hyvä kun sinne mennessä pääsee tuulikaappiin asti, niin jo tullaan kysymään voisko jotenkin auttaa. Yleensä rautakaupassa saa kuljeskella hyllyjen välissä ihan rauhassa vaikka koko päivän (huom! kannattaa ottaa eväät mukaan) eikä yksikään myyjä vaivaudu kysymään tarvisko ehkä apua.
 

Mitäs muuta.... perjantaina laitoin töiden jälkeen pönttikseen tulet ja läksin pihalle kantaan puita ja vesiä saunalle. Kyllä mää sinne pihalle jotain piippausta kuulin, mutta ajattelin, että se ääni tulee tuolta Himokselta, kun siellä kuulu taas koneet käyvän. Kun sain hommat tehtyä niin menin sisälle ja siellähän se sit kauhea huuto kävi. Kammarissa oli savua ja palohälytin huus ja sit äkkäsin, että häkävaroitinkin huus ja näyttössä oli häkäpitoisuus 91. Siinä vaiheessa älysin sentäs laittaa hanskan suun/nenän eteen ja kävin aukaseen ulko-oven. Sit piti mennä takas kattoon, että mikä siellä ny on hätänä ja selvis että minä pönttöpää en ollu aukassu pönttöuunin peltiä, kun laitoin tulet. Sit vaan pelti auki ja ikkunat myös  ja takas ulos.

No, en mää sit kauan malttannu siellä ulkona olla. Heti kun häkävarottimessa näky nolla, niin rupesin tekeen salaattia. Mutta mun piti sit lopettaa salaatin teko, kun rupes huimaan ja tuleen paha olo, joten jouduin perääntyyn takas ulos. Pari tuntia oli huono olo, mutta sit se meni ohi. Kaikenlaisia harmeja.

Ny pitää lähteä saunaan... heippa ja mukavata alkavata viikkoa :).

©2019 Himos mökit - suntuubi.com